Herbalife Esenyurt 0535 497 19 52

 

Herbalife şubemizi esenyurt da da açtık cumhuriyet mahallesinde sizlerleyiz Herbalife kullananlar harika sonuçlar almışlar ve kişisel hedeflerine ulaşmalarında desdeklerimiz için bize minnetter kalmışlardır. 


Herbalife ürünleri ile fazla kilolar Kilo verilmiştir, Yağ oranı düşmüştür,  
Kas oranı artmıştır, Metabolizma yaşı düşmüştür, Karın yağı düşmüştür,  Sıkılaşma yaşanmıştır, Beden olarak küçülmüştür,  İncelme yaşanmıştır,  Biyolojik yaşomız Gençleşmiştir. 


Sizde Herbalife ürünleri ile bu gibi gelişmeleri bedeninizde  yaşamak ister misiniz? 

Herbalife esenyurt şubesi iletişim Gsm: 0535 497 19 52 

Herbalife Esenyurt Sİpariş İletişim 0535 497 19 52 

 

Herbalife üyelik kaydını yaparken Hiçbir üçret ödemeden,  Ayrıcalıklı Müşterimiz olarak Herbalife ürünlerini profesyonel danışman arkadaşlarımızla iletişim kurup size uygun  beslenme programınız yapılacaktır ve  alacagınız ürünlerin puanlarına göre indirim kazanarak herbalife beslenme programına  başlayabilirsiniz   %15, %25, %35 inidirimli olarak almak istemezmisiniz  Herbalife danışmanlarımız ile ürünlerimizin tadını çıkarmaya başlayın ! 


Daha fazla ürün tüket, daha inidirimlere ulaş bol bol referenas cıkart daha indirimli ürün al   herbalife referans programını değerlendir daha yüksek  indirimlere ulaş ürünleri daha uyguna al

LİNKİ TIKLA YOUTUBEDEN VİDEOMUZU İZLE

HERBALİFE KAYDINI NASIL YAPARSIN VE AVANTAJLARI NEDİR VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ...


HERBALİFE AYRICALIKLI ÜYE KAYDINI TAMAMLAMAK İÇİN  AŞAGIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ 

www.myherbalife.com

Sponsor Herbalife ID Numarası  : T11230221

Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)         : KIL

HERBALİFE AYRICALIKLI ÜYE KAYDI NASIL YAPILIR HEM YOUTUBE KANALIMIZDA VAR HEMDE AŞAGIDA DETAYLI ANLATIM OLARAK RESİMLERİ PAYLAŞTIK ...!!!


Herbalife Türkiye  Herbalife esenyurt – Türkiye Herbalife Beylikdüzü Herbalife 0535 497 19 52

 

Sevgili Esenyurt'daki Danışanlarım,

Herbalife nedir?

Bu konuda size bilgi vermek istiyorum, herbalife bir beslenme şirketidir. Herbalife 1980 yılında girişimci Mark Hughes tarafından kuruldu. şirketin kurucusu Hughes 1980 yılında ağırlıklı olarak kilo kontrolü üzerine odaklanmış ürünlerini los angeles sokaklarında aracının bagajında satmaya başlamıştır. Satışa çıkarılan ilk ürün kilo kontrolünde yardımcı olan öğün yerine geçen shake olmuştur. Ürünleri satışa sunmadan önce HERBALİFE kurucumuz hughes diyabet hastası olan annesi bu ürünleri denemiş sonuç almıştır,akabinde ürünler satışa sunmuştur. Şuanda 97 ülkede satışı olan herbalife ürünleri bir çok insanın hayatına güzel dokunuşlar yapmıştır.. Kişilerin Herbalife sonuç almalarının bir nedeni ise herbalife danışmanları :Ürün değil Sonuç Satıyoruz. Bire Bir Danışmanlık Hizmeti vererek kontrol altına alarak destek oluyoruz. Herbalife bir Beslenme Şirketi olduğunu işimizin sadece beslenme olduğunu unutmayınız. Ürünlerin Yan etkisi var mı ? Ürünler ilaç olmadığı için tabi ki de yan etkisi olmamakta Tek yan etkisi kilolarınız dan yağlarınız dan kurtuluyorsunuz ???? bu da olumlu tabiki Herbalife ürünleri ile sonuç odaklı çalışmak isterseniz size biz yardımcı olabiliriz .

Herbalife Danışmanlığını Önemi Herbalife Ürünlerini nasıl tüketmeniz gerektiği çok önemli her bir ürünün kendine özel kullanım şekli mevcut bu yüzden ürünler güvenilir insanlar dan alınmalı.. Hangi Ürünlerle başlamanız gerektiği konusunda bizimle iletişime geçebilirsiniz bir kaç sorumuzun sonunda size ürün önerebiliriz. Ödeme Şekilleri : Kapıda Ödeme : Hesaba Havale – EFT: 

Herbalife Kilo Yönetimi , Herbalife Kilo alma Programları,  Herbalife Kilo Verme programları, Herbalife Sporcu Beslenmesi,

Herbalife Cilt Bakımı

Herbalife Formul 1 Shake ; 

Günlük almanız gereken besini verir, içeriğinde 22 tane vitamin ve mineral bulunur. Kasları korur, kiloların yağlardan gitmesine neden olur.

Herbalife bitkisel konsantre çay

yağ yakımını hızlandırır, vücudu inceltır, sıkılaştırır, ödem atar… Sindirimi düzenler ince yağlardan kurtulamanın yolu herbalife bitkisel konsantre çay aromaları: şeftali, ahududu, limon, klasik,

Herbalife aloa konsantre içecek;  

Sindirimi düzenler, kilo oluşum nedenlerini ortadan kaldırır.

hazımsızlık, kabızlık, kan şekerinin ani düşmesini engeller, göbek sorununa çözüm sunar.



HERBALİFE SİTEMİZDEN SİPARİŞ VERİRKEN ÜRÜN KISMINDA

SEÇENEKLERDEN TAT SEÇİMİNİ YAPMAYA DİKKAT EDİN TAT SEÇENEKLERİNİ YAPIN LÜTFEN 


Whatsapp İletişim 


Nasıl Üye Olunur İncele ve Üye Ol ! 

HERBALİFE NUTRITION RESMİ ÜYESİ