Herbalife ürünleri kullanımı ve  Nasıl hazırlanır?

Herbalife ürünleri nasıl hazırlanır nasıl kullanılır bir koç desteği olmadan nasıl ilerlerim de cevap aslında basit biraz zor bir durum bu hemen bizimle bu yazıyı tıklayarak irtibata geçiniz !!

Bu yazımızda bizler size Herbalife ürünleri nasıl kullanılır ve nasıl hazırlanır konusunda bilgilendireceğiz. Bitkisel gıda takviyesi olan Herbalife ürünleri günlük vitamin protein ve mineral ihtiyaçlarınızı karşılar ve öğün yerine tüketimi tafsiye edilir . herbalife ürünleri Zararlı kimsayal maddeler içermez.

Herbalife markası altındaki ürünler kesinlikle zayıflama ilacı değildir.

Düzenli kullanım sayesinde sağlıklı beslenmenize ve ihtiyacınız olan besin maddelerini doğru şekilde karşılamanıza olanak tanır. Bu sebeple kilo fazlası olanlar için zayıflama ''KİLO VERME'' etkisi yaratırken kilo almak isteyenlere de istedikleri ideal kiloya kavuşmalarına yardımcı olur.

Bir konuyu tekrar hatırlatmak istiyoruz. Tüm Herbalife ürünlerinin üzerinde kullanım talimatları, içerikleri ve içerdikleri besin değerleri yazmaktadır.

Aynı şekilde tarife ihtiyaç duyulan ürünler için de tarif detayları ve kullanımı herbalife ürünlerinin üzerinde mevcutur. Ancak elinizde ürün olmayabilir ve belki merak ediyorsunuzdur, etiket ya da talimatların yazıldığı bölüm okunmuyor veya yırtılmış olabilir. Bu sebeplerle sizler için kısaca en çok kullanılan ürünlere değinmek istedik.

Herbalife Formül 1 Shake Kullanımı

Günde 2 öğün yerine kullanabileceğiniz Formul 1 Shake ideal kilonuza ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Herbalife ürünleri arasında en çok satılan ve ilgi gören üründür. 2 öğün Shake ve 1 öğün normal beslenmek yeterli olacaktır. Mesela kahvaltı + öğle yemeği, yada kahvaltı + akşam yemeği olarak düşünebilirsiniz.


Formül 1 Shake nasıl hazırlanır ?

İki yemek kaşığı (ortalama 25-30 gr) Besleyici Shake’i, 250 ml yarım yağlı süt ile ilave ederek karıştırın. Süt yerine su da kullanılabilir ancak bunu sadece acil süt tedarik edemediğinizde tercih edin. İyice karıştırdıktan sonra artık keyifle içebilirsiniz.

Herbalife Çay Kullanımı

Herbalife çayları yağlarınızı yakmanıza ve vücutta oluşan ödemi hızlı atmanıza yardımcı olacaktır. Damak tadınıza göre istediğiniz aromayı seçebilirsiniz. Yemekler sonra veya yemekle beraber tüketilebilir. Porsiyon başına 6 kalori içermektedir. Etkisini görmek için en az 5 en çok 8 bardak içmelisiniz. Daha az yada fazla tüketmeyin.


Herbalife konsantre çay nasıl hazırlanır ?

1 bardak sıcak veya soğuk su içerisine 1 çay kaşığı Herbalife çay ilave ederek iyice karıştırın ve afiyetle için.

Herbalife Aloe Vera Konsantre İçecek Kullanımı

Herbalife’ın bir diğer etkili ürünü Aloe Vera konsantre içeceğidir. Doğal aloe vera yapraklarının suyundan üretilmiştir. Ferahlatıcı ve fresh bir tada sahiptir.


Herbalife Aloe Vera konsantre içecek nasıl hazırlanır ?

1 bardak suya 1 kapak aloe vera konsantre içecek ilave ederek karıştırın. Günde 1-3 defa tüketmeniz faydalı olacaktır. Sürekli uğraşmak istemiyorsanız 1 litre suyun içine 8 kapak (ort:120 ml) ilave ederek karıştırın. Rahatlıkla buzdolabında saklayabilir ve dilediğiniz zaman içebilirsiniz.

Herbalife Thermo Complete Kullanımı

Herbalife Thermo Complete kullanımı son derece basittir. Günde 2 veya 3 defa su yardımıyla alabilirsiniz.


Herbalife Thermo Complete Dikkat Edilmesi Gerekenler

Thermo Complete içeriğindeki etken maddeler sayesinde metobolizmayı hızlandıran bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple ilk kez kullanacaksanız ilk hafta günde 1 devam eden haftalarda günde 2 ye çıkabilirsiniz.


Metabolizmayı hızlandıran bir etkiye sahip olduğu için, hamileler, yaşlılar, kalp hastalığı olanlar için kullanılmadan önce doktorunuza danışmanızda fayda vardır. Biz risk almamak için bu kategorideki kullanıcılara tavsiye etmiyoruz.


Herbalife Heartwell Kullanımı

Herbalife Heartwell ürünü içeriğindeki Yulaf Beta Glukan sayesinde kolestrol seviyenizi düzenler. Sabah ve akşamları kullandığınız Herbalife Formül bir karışımına 1 ölçek kullanarak tüketebilirsiniz.


Herbalife Heartwell Ürün Özellikleri

Ana bileşen olarak yulaf beta glukanı içerir.

Tatlandırıcı ve şeker içermez

Protein bakımından zengindir.

1 ölçek üründe 3 g lif bulunur

1 ölçek 25 Kcal’dır



HERBALİFE SİTEMİZDEN SİPARİŞ VERİRKEN ÜRÜN KISMINDA

SEÇENEKLERDEN TAT SEÇİMİNİ YAPMAYA DİKKAT EDİN TAT SEÇENEKLERİNİ YAPIN LÜTFEN 


Whatsapp İletişim 


Nasıl Üye Olunur İncele ve Üye Ol ! 

HERBALİFE NUTRITION RESMİ ÜYESİ