Herbalife Ürünlerinin Dünya Pazarındaki Konumu Ve Başarısı Nedir


Herbalife ürünleri hakkında kafanızda soru işaretleri varsa bu yazımızda size kısaca Herbalife ürünlerinin dünya wellness ve nutrition (beslenme) pazarındaki yerinden bahsetmek istiyoruz.

Bildiğiniz Herbalife, sağlıklı beslenme ürünleri, takviye gıdalar ve kişisel bakım ürünleri üretmektedir. Tüm ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup kimyasal içermez ve ilaç değildir. Bu konuyu başka bir yazımızda daha detaylı ele alacağız.

Herbalife 1980 yılında ABD de kurulmuştur ve 1998 yılından günümüze Türkiye’de faaliyetlerine devam etmektedir. Yani 38 yıldır sağlıklı beslenme ve takviye gıdalar sektöründedir. Türkiye’nin yanı sıra listeye 2017 de eklenen Malta ile birlikte toplamda 94 ülkede ürünlerini milyonlarca kişiye ulaştırmaktadır.

Herbalife’ın kurulduğu günden itibaren üstlendiği misyon çok açık ve nettir. Aktif yaşamı, sporu, sağlıklı beslenmeyi destekler. İnsanların daha sağlıklı ve daha mutlu olmasını ilke edinmiştir.

2015 yılı itibari ile net satışları (90 ülke için) 4,5 milyar doların üzerindedir. Bazı ülkelerde yerel ve global güçlü rakipleri olsa da dünya genelinde ağır üstünlüğe sahiptir. Detaylı ilgilenenler buradaki linkten en yakın 5 rakibini görebilirler.

Herbalife ürünleri izmir

Sonuç

Herbalife şirketini ve ürünlerini daha yakından tanımak istiyorsanız ve aklınızda soru işaretleri varsa araştırmaktan ve okumaktan vazgeçmeyin. Sağlığınız her şeyden önemlidir. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Herbalife sayfamızda sizin için hazırladığımız diğer içeriklere göz atabilirsiniz.




HERBALİFE SİTEMİZDEN SİPARİŞ VERİRKEN ÜRÜN KISMINDA

SEÇENEKLERDEN TAT SEÇİMİNİ YAPMAYA DİKKAT EDİN TAT SEÇENEKLERİNİ YAPIN LÜTFEN 


Whatsapp İletişim 


Nasıl Üye Olunur İncele ve Üye Ol ! 

HERBALİFE NUTRITION RESMİ ÜYESİ